Wkraczamy w nową erę gastronomii, czyli Street Food Biznes! Franczyza MNIAMI i AM AM Kebab.
To trend, który od kilku lat coraz bardziej się rozwija, szczególnie w Polsce. Po nieprzyjemnych doświadczeniach związanych z pandemią COVID-19, street food jest uważany za efektywniejszy, tańszy i bezpieczniejszy.
Jego punkty charakteryzują się przede wszystkim mobilnością – mogą zmieniać swoją lokalizację, w zależności od sytuacji na rynku oraz zainteresowania klientów. Coraz częściej właściciele takich punktów decydują się na wprowadzenie do swoich usług możliwości dostawy. To jeszcze nie wszystko, pojazdy z pysznym jedzeniem można spotkać na wielu imprezach masowych czy prywatnych eventach. To wszystko pozwala generować naprawdę wysokie zyski, przy jednocześnie niskim wkładzie w biznes.
W przeciwień … czytaj dalej
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS