A A+ A++

Kurki, to grzyby o wspaniałej, złocisto-pomarańczowej barwie. Można przygotowywać je na wiele sposobów; smażyć, dusić, gotować. Na dodatek są bogatym źródłem witamin, takich jak witamina B1 i B6, ryboflawiny, niacyny, kwasu foliowego i witaminy D, a także minerałów, jak wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas, sód i cynk. Zanim jednak zabierzemy się za przygotowanie potraw z kurek, musimy je oczyścić. Jak to zrobić? Są na to trzy sposoby.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułParki kieszonkowe – szukamy wykonawcy
Następny artykułRynki przesadziły z wyceną podwyżek przez FED?