Pierwotnie zakładano, że odbywająca się pod hasłem #FoodFeelsGood wiosenna edycja festiwalu zakończy się 10 kwietnia, lecz organizatorzy ze względu na ogromne zainteresowanie i liczne prośby, zdecydowali się wydłużyć ten czas o pięć dni – do 15 kwietnia.
– Dzięki przedłużeniu festiwalu do 15 kwietnia goście będą mieli szansę odwiedzić najlepsze restauracje, do których nie zdążyli jeszcze zajrzeć – zaznacza Ewa Pawella, współorganizatorka Restaurant Week.
– Do odkrycia będzie blisko 250 restauracji i 1500 dań spoza regularnej karty, skomponowanych z wykorzystaniem super składników w myśl idei #FoodFeelsGood! Wspólnie z restauratorami namawiamy więc naszych Gości: zadbajmy o siebie i Bliskich, dajmy się ugościć w najlepszych restauracjach i poprzez jedzenie poprawmy samopoczucie! Teraz to szczególnie istotne – zachęca.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS