A A+ A++

W wiosennej edycji Restaurant Week, która trwa do 10 kwietnia, udział bierze 39 restauracji. Rezerwacji dokonuje się banalnie prosto: na stronie Restaurantclub.pl/restaurantweek wybiera się datę, godzinę i wariant menu, a następnie przechodzi do płatności. 13 z tych 39 to debiutanci. Niektórzy debiutują tylko na festiwalu, inni – na scenie restauracyjnej są zaledwie kilka miesięcy.  

Kim są nasi debiutujący uczestnicy? 

Wyrolowani – food, friends & more

Gdynia, ul. Władysława IV 61

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTransport medyczny uchodźców z Ukrainy [FOTO]
Następny artykułPremier: Radykalny plan odejścia od rosyjskich surowców