A A+ A++

Najlepszy jest, oczywiście świeży bób. Możemy jeść całe, młode strączki, ale te starsze są pokryte w środku kutyną, czyli nie nadającymi się do jedzenia włoskami, jemy więc wyłącznie nasiona. Świeży bób powinien mieć jasny, wyraźnie zielony kolor, a skórki na nasionach powinny być cienkie. Im młodsze nasiona, tym krócej będziemy je gotować.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOd dzisiaj złożysz deklarację do Centralnej Ewidencji Emisyjności Budynków
Następny artykułZaginął 86-letni mężczyzna z gminy Zbuczyn