PRZEPIS na ciecierzycę z mięsem mielonym i warzywami
Składniki:
- 300 g mielonego mięsa drobiowego lub wołowego
- 3 łyżeczki Vegety Natur do mięsa mielonego
- 2 ząbki czosnku
- 1 cebula
- 1 przecier pomidorowy Podravka
- 1 puszka ciecierzycy
- 1 puszka kukurydzy
- 1 marchewka
- 300 ml rosołu wołowego z kostką wołową Vegeta Natur
- 1 łyżka oliwy
- 1 łyżeczka Vegety Natur w płynie
- garść kolendry
Przygotowanie
W garnku na łyżce oliwy zeszklij pokrojoną w kostkę cebulę i posiekane ząbki czosnku. Dodaj mielone mięso, dopraw Vegetą Natur do mięsa mielonego i dobrze podsmaż. Kostkę wołową Vegeta Natur rozpuść w 300 ml wody. Gotuj. Do usmażonego mięsa dodaj pokrojoną w plasterki marchewkę, ciecierzycę, kukurydzę, przecier pomido … czytaj dalej
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS