A A+ A++

Jego organizatorami są Fundacja Fundusz Współpracy, Kuratorium Oświaty w Warszawie, Ośrodek Rozwoju Edukacji, Mazowieckie Samorządowe Centrum Dokształcania Nauczycieli oraz Partnerstwo na rzecz wsparcia osób młodych.

– Głównym celem tego przedsięwzięcia było zidentyfikowanie, wybór i rozpowszechnienie najciekawszych rozwiązań podnoszących jakość edukacji zawodowej w Polsce. Do udziału w konkursie zgłosiło się 137 szkół ponadpodstawowych z całej Polski. W styczniu jury ogłosiło wyniki. Projekt Świętujmy smakiem”, którego autorami są Anna Jędyczowska, Hanna Michalska i Wiesława Rutkowska znalazł się wśród Finalistów Konkursu, uzyskując 7 miejsce w Polsce i 2 w województwie. Natomiast Projekt „Robimy to co lubimy, dzielimy się tym co najlepsze” autorstwa Magdaleny Kalinskiej-Chmiel, Jadwigi Pacholskiej i Bartosza Łukaszewskiego otrzymał status „Dobrej praktyki uzyskując 2 miejsce w Polsce – wśród szkół niepublicznych – informuje AS.

Uroczysta gala odbędzie się 6 marca w Wyższej Szkole Menadżerskiej w Warszawie.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł„Mroczny świt”. Nic nie jest takie, jakim się wydaje
Następny artykułW resorcie zdrowia zebrał się Zespół Zarządzania Kryzysowego ws. koronawirusa i zakażeń we Włoszech