A A+ A++

Wydarzenie było bardzo nietuzinkowe bowiem restauracja powstała tylko na jedną noc, serwowano tylko makaronowe menu, nawet deser był z makaronem a goście na koniec degustacji mieli zadanie określi ceny zamówionych przez nich dań serwowanych w restauracji. Jak się okazuje zdziwienie było bardzo miłe, ponieważ ostatecznie składniki na owe dania były kilkukrotnie tańsze od pierwotnych wycen gości.

Lubella zdecydowała się na taką ideę, aby podkreślić bardzo ważny aspekt jakim jest możliwość przygotowania dań w domu bez konieczności wydawania dużej ilości pieniędzy a z równie smacznym restauracyjnym twistem i bez konieczności posiadania profesjonalnych umiejętności.

“Jestem bardzo za tym by uświadamiać, że jedzenie w domu może być równie pyszne jak te przygotowywane w restauracjach. Mój dzisiejszy makaron Spaghetti z marynowaną dynią, pomidorkami i mascarpone był wyśmienity i z przyjemnością odtworzę go w domu. Przepis nie jest skomplikowany a składniki łatwo dostępne.” – mówi Paulina Krupińska.

Przepisy z tej kolacji dostępne są stronie https://uwielbiam.pl/marki/lubella

Materiał sponsorowany przez Lubella
Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKrzysztof Czeluśniak wkracza do gry o fotel burmistrza Jasła
Następny artykułRusza Metrorower. Zastąpi rower miejski. Urzędnicy testowali jednoślady i aplikację