A A+ A++

Jeśli chcesz by biszkopt był równy i nieopadający należy rzucić go na podłogę lub blat – w tajniki pieczenia idealnego ciasta wprowadzała mieszkańców Bełchatowa Beata Królikiewicz, twórca bloga Niebo na talerzu.

Za nami kolejna odsłona warsztatów kulinarnych organizowanych przez Centrum Współpracy i Inicjatyw Społecznych MCK Bełchatów. Uczestnicy warsztatów pod czujnym okiem Beaty Królikiewicz, twórczyni bloga Niebo na talerzu – zgłębiali tajniki pieczenia idealnego biszkoptu.

Więcej w materiale video.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRząd PiS rozdał miliony. Bez litości dla pacjentów z Olsztyna i okolic
Następny artykułPiknik Stowarzyszeń