Dzisiaj, 3 kwietnia (11:22)
Jajka faszerowane znajdują się w top 5 każdej listy wielkanocnych przysmaków. Jedni decydują się na prosty farsz z dodatkiem warzyw, inni wybierają wersję mięsną. Siostra Anastazja proponuje do farszu dodać szynkę. A jaja przygotować w towarzystwie sosu tatarskiego. To najlepszy przepis na Wielkanoc.
Jedni nie wyobrażają sobie wielkanocnego stołu bez jajek w majonezie. Klasycznie podane z odrobiną soli czy pieprzu. Inni wolą ugotowane jajka podać w bardziej oryginalny sposób, na przykład przygotowując do nich specjalny farsz. Najpopularniejszy to ten z pieczarkami, ale można też wykorzystać groszek, kukurydzę czy tuńczyka. W ostatnim felietonie “Farsze do jajek. Proste i smaczne przepisy, które musisz spróbować” Ewa Wachowicz … czytaj dalej
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS