A A+ A++

Dla osób pamiętających realia gastronomii przed 1989 rokiem, rumsztyk jest potrawą doskonale znaną, ponieważ oferowała go niemal każda ówczesna restauracja. Piotr Adamczewski, znakomity dziennikarz i popularyzator sztuki kulinarnej, wspominał na blogu, że jako młody reporter podróżujący po Polsce, marzył o znalezieniu miejscowości, w której znajdował się lokal z dancingiem.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZderzenie dwóch pojazdów, jedna osoba trafiła do szpitala
Następny artykułChodźMY na spacer po Gorzowie. Tym razem przez cały rok