A A+ A++

Pieczywo, zarówno pszenne, jak i żytnie czy wieloziarniste (np. wzbogacone pestkami słonecznika) może niekiedy powodować wysypkę, która przybiera postać zaczerwienionych, czasem swędzących lub piekących grudek (może sączyć się z nich wydzielina), które pojawiają się twarzy, rękach, brzuchu, nogach i plecach. Tak objawia się uczulenie na zboża, nasiona albo inne dodatki stosowane podczas wypieku chleba. W takim wypadku najlepiej po prostu zrezygnować z jego spożywania.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułHarmonogram zebrań osiedlowych już dostępny
Następny artykułToyota GR Corolla to trzęsienie ziemi. Ładnie nas urządzili