A A+ A++

Zadanie jest proste. Ser kroimy w dość duże plastry, po czym smarujemy je oliwą i podsmażamy na mocno rozgrzanej patelni, po 2-3 minuty z każdej strony. W tym czasie podpiekamy też bułki do burgerów (jeśli kupujemy gotowe, wybierajmy produkty z jak najkrótszym składem). Na koniec musimy tylko złożyć kanapkę. Wnętrze połówki bułki smarujemy majonezem, po czym układamy na niej liść sałaty lodowej, po plasterku pomidora i czerwonej cebuli, a na koniec ciepły, podsmażony ser i przykrywamy drugą połówką bułki, tym razem posmarowaną od środka keczupem.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNa Śląsku ruszył sezon kąpielowy. Zanim się rozpoczął w naszym województwie utonęło już 7 osób
Następny artykułJEST ZAMÓWIENIE NA PROJEKT I BUDOWĘ EKO PARKINGU PRZY UL. KOLEJOWEJ W OSTRÓDZIE!